Your address will show here +12 34 56 78
OVER ARCUM BV

Arcum richt zich op bouw, renovatie & project realisatie.  We doen het graag net een beetje anders dan andere aannemers. 

We geven om de wereld en willen op een eerlijke en transparante manier bouwen en renoveren. Zo dragen we ons steentje bij. Gedreven, gepassioneerd en met een gezonde dosis humor is geen enkele uitdaging te groot voor ons. Met een open blik en vrije geest pakken wij elk project aan.


We gebruiken de term ‘vernieuwbouw’, die precies staat voor wat we doen en waar we in willen groeien: grote renovatieprojecten waarbij we een nieuwe bestemming aan een oud pand geven. Zoals de voormalige Theresia school die we verbouwden tot appartementen, of een oud fabriekspand op het voormalig NRE-terrein, dat omgetoverd werd tot kantoor.  

Ook voor nieuwbouw draaien we onze hand niet om. We maken hierbij indien gewenst gebruik van duurzame, recyclebare of vernieuwbare materialen en technieken zoals houtbouw. De bouw is een van de meest vervuilende industrieën ter wereld, wij proberen dat op onze manier tegen te gaan. Een hele uitdaging, maar niet onmogelijk. 
Diensten

Nieuwbouw


Totale huisverbouwingen, appartementen en commerciële bouwprojecten. Samen met een ervaren en gepassioneerd team, ondersteunen we bouwprojecten in zowel de zakelijke als particuliere sector.

Renovatie


Ons hart gaat sneller kloppen van oude gebouwen en originele projecten. Oude panden blazen wij graag nieuw leven in.

Projectrealisatie


In samenwerking met investeerders en bouwcollectieven, begeleidt Arcum projecten van beginfase tot de oplevering.

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?